UPDATE - CONSTANȚA VA AVEA LICEU MILITAR DE MARINĂ. Reînființarea instituției a fost aprobată

18429
23
UPDATE - CONSTANȚA VA AVEA LICEU MILITAR DE MARINĂ. Reînființarea instituției a fost aprobată - liceu-1515753893.jpg

Articole de la același autor

Petrică Miu, inspectorul general al ISJ Constanța, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că Liceul Militar de Marină Constanța va fi înființat și va funcționa în locul actualului Colegiu Tehnic de Marină Constanța. 




"Va fi înființat și va funcționa unde acum se află acum Colegiul Tehnic de Marină – Navrom, în Poarta 6, pentru că acolo se întrunesc condițiile pentru ceea ce înseamnă un liceu militar de marină. Liceul nostru va fi dus în altă locație, fără a fi desființat", a declarat șeful ISJ Constanța.


Potrivit acestuia, Liceul de Marină va fi preluat de Ministerul Apărării Naționale. "Demersurile pentru reînființarea Liceului Militar de Marină la Constanța sunt înaintate. Discuțiile au început de ceva timp între Primăria Constanța și reprezentanții Ministerului Apărării Naționale, cu participarea Inspectoratului Școlar Județean, pentru că noi, împreună cu primăria trebuia să găsim locul unde să funcționeze acest liceu. Ne-am întâlnit și cu reprezentanții MAPN, iar acum ceea ce trebuie făcut sunt ordinele de ministru și înțelegerea între cele două ministere – MAPN și Ministerul Educației", a mai spus Petrică Miu.


Directorul Colegiului Tehnic de Marină Constanța, prof. Iuliana Negreț, confirmă faptul că instituția de învățământ pe care o conduce se va muta într-un sediu nou. "Nu știm nici noi încă detalii vizavi de aceste schimbări. Tot ce am aflat de la Inspectoratul Școlar este că va trebui să ne mutăm și că din 1 septembrie 2018 vom funcționa în altă locație, dar deocamdată nu avem informații care este aceea", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul colegiului constănțean.


Prof. Iuliana Negreț a mai spus că din datele care le are încă se caută soluții. "Și noi stăm cu sufletul la gură să vedem unde ne vom desfășura activitatea în anul școlar următor. Avem elevi mulți și avem nevoie nu doar de spații pentru susținerea orelor de curs, ci și de ateliere, cantină, internat. Deci se presupune că noua locație va întruni toate aceste condiții".



Comentează știrea

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
George Grosu
12 ianuarie 2018
Ceva prostie

Intai se distruge liceul militar de marina de la Academie, apoi MAPNul fura sediul Liceului de Marina Civula de la Ministerul Educatiei. Sa isi faca singuri ! sau nu sunt in stare ???

Murder
12 ianuarie 2018
Lic de marina

La lic de Marin a sunt acum 600 elevi care vor merge... unde?

fani
12 ianuarie 2018
Colegiul tehnic...

Se poate desfiinta fara a se pierde ceva .Elevii sa fie preluati de Liceul militar ,iar profele la recalificare .

Liviu Chilian
12 ianuarie 2018
Ce'i lipsea...Rromarlanului! Tichie de markkritar

Asa vegeteaza un bantustan de nelumea a patra. Sărăcie lucie pt 95% din gnomulatie"(populatie"). Boli endemice in sulime. Analfabetism. Exodul sulimii. Decadența satanica a 1% din gnomulatie: politicastri si merdialqaedani ce instituie faradelegea ca mod de antiviata. Teroare exercitată de catre militarati si seKuristi. Asalt religios permanent al clericilor-decadenti, dezumanizati. Lista poate continua. Vedem, caracteristicile antivietii intr'un bantustan, se verifika in Rromarlania. Skkli militarate! Si nu profesionale. Copiii care vor fi "atrasi" de skkla militarata, nu au de unde sa stie ca, de fapt, vor fi carne de tun in razboiul Amerikknaro-Rusiskkriot, sau ucigasi daca...sulimea se va fi răsculat ca la '989. "Părinții" ar trebui sa stie! Sa nu'si lase copiii sa ajunga in ghearele Mortii Amerikknare! "Părinții" ar trebui sa LUPTE acum sa ELIBEREZE fosta Romanie din ghearele Satanei Jewnglishtanez-Amerikknare; Satana ce a okupat Gura de...Raie si au facut din politicastri si pergaitze(merdialqaedani), monstri apokaliptici pe care numai focul iadului ii va fi...exterminat! Amin!

Liviu Chilian
12 ianuarie 2018
Găsiti pe CIA/FSB Ziare.com

Ce inseamna TEROAREA militarata intr'un bantustan de nelumea a patra. Dupa un protest in fata sediului PSD din Tampitopole, copacii din zona au fost...toaletati(ce barbarism, Coane Fănică!), adica, au fost macelariti pt ca un protestatar s'a urcat in unul din ei pt a scapa de...hingherii "jandarmi". Pe CIA Ziare.com(la care au devenit...criminali-aktzionari si FSBistii Rusiskkriotzi) găsiti explicatia macelului - ordin de la sinisterul apărării natziganale! Repet. CoMuismul ceausist, sau Regimul Burgheziei Rosii Satanice, a însemnat Dictatura Militarat-SeKurista. Din 2005, cand fosta Romanie a fost okupata de Amerikknari, Rromarlania e terorizată de Dictatura Militarata - vezi fenomenele Oprea si Coldea, aproape maresalii Izmana, primul si, respectiv, Cauboul, al doilea(Koldayi fiind cunoscut pt pălăria imensa de cawboy pe kap si copitele pe masă cand isi primea...sclavii in grajd(birou)

Marinar
12 ianuarie 2018
Infiintare Liceu Military Marina

Sunt deja destui labagii si pedofili

Parinte
12 ianuarie 2018
Liceul de Marina

De ce Ministerul Apararii nu isi reinfiinteaza liceul in locatia lor din Coiciu? Cum sa furi spatiul altui liceu , care indeplineste conditii bune de scoala? Liceul se va desfiinta, in final, pentru ca spatiul de la Liceul Parvan - 8 sali de curs, nu acopera necesarul - 21 clase. Si daca se invata in 2 schimburi nu va fi spatiu!!! Atunci se va reduce nr de clase care vor fi alocate, iar amplasarea in locul Liceului Parvan, la marginea orasului, va duce, in final, la desfiintare. Se va ajunge in situatia actuala a liceelor de la periferia orasului: IGDuca (CFR-ul), Parvan, Pontica(fostul Palas). Daca se doreste reinfiintarea Liceului Militar de Marina-FOARTE BINE, dar sa se realizeze acest fapt in fosta lor locatie, alaturi de Scoala de Maistri. Acolo au dotari, laboratoare, camin, cantina. De ce sa distrugi un liceu cu traditie, care-si face treaba bine ??? Liceului Militar de Marina se poate reinfiinta, daca nu mai au spatiul din anii 80-90, in sediul Liceului Parvan. Sa-si renoveze scoala, cantina si internatul de acolo, care nu mai functioneaza de zeci de ani. Am depus eforturi PROPRII mari, pentru ca ai nostri elevi sa invate in conditii decente . AM RENOVAT, VARUIT SI VOPSIT SINGURI SCOALA, AM DOTAT CUM AM PUTUT DIN SPONSORIZARI CABINETELE SI LABORATOARELE. SI ACUM VREM SA LUAM SPATIUL CA ARATA BINE???

lucian56
12 ianuarie 2018
Cheltuieli bugetare inutile

Pe cand si o scoala generala militara de marina? O aiureala cu bani publici. La un necesar de maxim 20 -30 ofiteri si maistri militari pe an pentru Marina Militara nu vad rostul acestei institutii. Dar ce mai este normal in tara asta? Dupa institutul Cantacuzino, armata urmeaza sa mai infiinteze si alte structuri diverse. Doar are un buget de 2% din PIB nu?

Parinte
12 ianuarie 2018
Viitor LMM-ist

Va rog sa cititi cu atentie articolul de mai sus: Primaria Constanta și ISJ Constanta au stabilit care va fi sediul liceului militar. Ministerul Apararii NU a furat nimic!

Răspuns la: Liceul de Marina
Adăugat de : Parinte, 12 ianuarie 2018
De ce Ministerul Apararii nu isi reinfiinteaza liceul in locatia lor din Coiciu? Cum sa furi spatiul altui liceu , care indeplineste conditii bune de...
Cititor
12 ianuarie 2018
Dezinformare

Stimata doamna, furnizati informatii eronate. Inca nu s-a emis hotararea de guvern pt infiintarea licrului. De fapt nici hotararea de consiliu local nu s-a emis. Nu Primaria si ISJ au hotart locatia. MiApN a solicitat locatia. Ar trebui sa va informati mai bine. Mih bate campii. Un taran prost, infumurat! El nu a facut NIMIC.

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8653 secunde