Universitățile "Ovidius" și "Andrei Șaguna", partenere într-un proiect european

147
Universitățile

Articole recomandate

Până la finele acestei luni, 100 de studenți de la Facultatea de Științe economice a Universității "Ovidius" sunt beneficiari ai proiectului "Rețeaua de Practică Economică - CAREER.HUB", cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), implementat de Universitatea "Andrei Șaguna".

Activitatea se desfășoară în cadrul parteneriatului universităților Comunității Academice la Marea Neagră, din care "Ovidius" și "Șaguna" fac parte, împreună cu alte peste 60 de instituții de învățământ superior din țări riverane.

Studenții Universității "Ovidius", selectați în proiect, sunt în prealabil testați psihologic în vederea orientării în carieră și, ulterior, efectuează 90 de ore de practică, sub forma unui stagiu intensiv, sub directa îndrumare și moni-torizare a cinci cadre didactice angajate ca supervizori-experți în proiect.

Pe parcursul perioadei de practică, studenții participă la ateliere de dezvoltare a abilităților, workshopuri și vizite de studiu în companii și instituții economice și financiare de importanță națională.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.408 secunde