Universitatea "Ovidius". Repartizarea studenților în cămine, aproape de final

245
Universitatea

Articole de la același autor

1.197 de studenți s-au înscris pentru a beneficia de cazare în căminele Universității "Ovidius" din Constanța (UOC), în anul universitar 2016-2017, conform clasamentului listelor inițiale. Dintre aceștia, 956 au fost deja repartizați, iar 242 au statusul "în așteptare". Clasamentul final validat va fi afișat astăzi, după ora 21:00, atât on-line, cât și la avizierele căminelor, după soluționarea contestațiilor. 


Deși statusul "în așteptare" nu oferă garanția obținerii unui loc în cămin și depinde de dinamica confirmării locurilor, studenții sunt rugați să urmărească cu atenție ultima repartizare din data de 3 octombrie 2016, când ar putea avea încă o șansă de a obține un loc în cămin. Aceștia pot ocupa locurile lăsate libere de către studenții care s-au înscris la cazare, dar nu au plătit taxa de cămin pentru luna octombrie, nu au semnat contractul de cazare sau și-au exprimat opțiunea de a renunța la locul obținut. Listele locurilor rămase libere, în urma redistribuirii, vor fi afișate în data de 30 septembrie 2016. 


UOC dispune de un număr total de 1.327 de locuri în cele patru cămine: două aflate pe Aleea Studenților nr.1 (Zona Pescărie) și două în incinta complexului universitar din Bd. Mamaia nr. 124. Și în acest an, studenții au avut posibilitatea de a-și depune cererile de cazare on-line, pe platforma: http://cazareonline.univ-ovidius.ro/. Regia de cămin, în anul universitar 2016-2017, este de 165 de lei/loc/lună pentru studenții aflați la buget și de 280 de lei/loc/lună pentru studenții înmatriculați la cu taxă.


Pentru mai multe informații despre procesul de repartizare a studenților în cămine, puteți accesa următorul link: http://www.univ-ovidius.ro/studenti/info-camine-cazare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6993 secunde