Universitatea "Ovidius", parteneră cu "Babeș - Bolyai"

320
Universitatea

Articole de la același autor

Din dorința dezvoltării cooperării universitare pe domenii de referință, dar și a promovării de programe academice în comun, rectorul Universității "Ovidius", prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure, și rectorul Universității "Babeș - Bolyai", din Cluj Napoca, acad. prof. Ioan Aurel Pop au semnat un Acord de parteneriat.


Prin acest acord s-a stabilit desfășurarea de activități educaționale și academice comune, în scopul promovării calității educației și în vederea schimburilor interinstituționale de studenți și personal didactic. Prestigioasa Universitate "Babeș - Bolyai" din Cluj Napoca are în prezent 1.600 cadre didactice, 45.000 studenți și masteranzi în cadrul a 21 de facultăți, fiind astfel cea mai mare universitate din România ca număr de studenți și facultăți. "Suntem foarte aproape de intrarea în top 500 a universităților la nivel mondial, acest pas fiind o prioritate pentru instituția noastră", a declarat rectorul acad. prof. dr. Ioan Aurel Pop.

Cu prilejul semnării parteneriatului, rectorul prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure a oferit acad. prof. dr. Ioan Aurel Pop Medalia jubiliară Ovidius, realizată în anul 2011 cu prilejul semicentenarului Universității, și acordată în semn de prețuire doar oaspeților de seamă ai instituției. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4926 secunde