Universitatea "Ovidius" organizează Zilele Porților Deschise online

289
Universitatea

Articole de la același autor

Pentru că, până la admiterea din acest an, nu a mai rămas foarte mult timp, Universitatea "Ovidius" din Constanța (UOC) încearcă să își promoveze pe cât posibil oferta în fața liceenilor. Având în vedere faptul că evenimentul "Zilele Porților Deschise" nu se mai poate organiza la sediul instituției, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți, conducerea a decis ca acesta să se mute, ca multe alte activități, în mediul online.

Astfel, joi, 21 mai, și vineri, 22 mai, viitorii absolvenți de liceu vor putea lua parte la Zilele Porților Deschise în mediul virtual.

Potrivit reprezentanților UOC, evenimentul își propune să-i familiarizeze pe elevi cu oferta educațională a universității. În cadrul celor două zile, tinerii se vor putea conecta online, utilizând link-urile de acces indicate, de pe orice tip de device (smartphone, tabletă, laptop, PC). Astfel, vor putea interacționa live cu membrii conducerii UOC, coordonatorii programelor de studii de licență din facultăți, profesorii, studenții și absolvenții, prin intermediul aplicației Cisco Webex Meetings, care permite organizarea unor întâlniri online, într-un format de videoconferință.

Pentru conectare, elevii nu sunt nevoiți să-și creeze un cont nou. După ce au accesat link-ul, conform planificării, în cele două căsuțe care apar, aceștia trebuie să-și introducă numele complet și o adresă de e-mail.

Ca urmare, joi, 21 mai, începând cu ora 14.00, ei vor putea afla detalii generale despre UOC, în cadrul unei întâlniri online cu rectorul, președintele Senatului și prorectorii universității. O oră mai târziu, dar și vineri, 22 mai, tot de la ora 14.00, cele 16 facultăți și Centrul pentru Învățământ la Distanță și Învățământ cu Frecvență Redusă din cadrul UOC își vor prezenta pe larg programele de studii, rezultatele obținute, corpul profesoral, cursurile organizate și baza materială, alături de studenți și absolvenți. În acest fel, elevii vor beneficia de informare, orientare și consiliere pentru alegerea facultății potrivite. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.461 secunde