Universitatea "Ovidius" / În câteva ore se încheie înscrierea on-line

139
Universitatea

Articole de la același autor

Studenții Universității "Ovidius" din Constanța care sunt interesați să obțină un loc de cazare în căminele UOC, mai au la dispoziție câteva ore, întrucât azi la ora 16 se încheie înscrierea on-line.

Rezultatele din sesiunile de restanțe sau măriri de după data de 18 septembrie, ora 15:00, nu influențează clasificarea din cadrul procesului de cazare, nefiind luate în considerare.

Verificarea datelor școlare proprii este obligatorie pentru că generarea clasamentului se face în baza situației școlare înscrisă în UMS la data de 18 septembrie, ora 16:00.

Candidații admiși care nu au achitat taxa de cazare pentru luna octombrie 2015 și nu au semnat contractul până la data de 2 octombrie 2015, ora 16.00 își pierd locul atribuit în cămin.

Pe data de 3 octombrie 2015, se va face o Regenerare finală a clasamentului, pentru ocuparea eventualelor locuri rămase libere (ne referim la acele locuri care nu au fost confirmate de către studenții aflați pe lista Clasamentului final validat), astfel încât cei cu statusul "în așteptare" vor avea șansa de a obține unul dintre aceste locuri.

Candidații care se vor califica pentru ocuparea unui loc de cazare sunt așteptați să confirme acest loc până pe data de 4 octombrie 2015 prin plata taxei de cazare pe luna octombrie și semnarea contractului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Șansă nesperată pentru 21 de studenți
Pagina a fost generata in 1.5631 secunde