Universitatea "Ovidius", în bătălia pe facultăți. Cine își dorește să devină decan

1502
3
Universitatea

Articole de la același autor

La începutul acestei săptămâni, mai precis pe 9 mai, s-a încheiat prima etapă a depunerii dosarelor de candidatură pentru funcția de decan la cele 16 facultăți ale Universității "Ovidius" din Constanța, săptămâna viitoare cei 33 de candidați urmând să susțină concursul pentru aceste posturi.


Așadar, iată care sunt candidații la concursul pentru ocuparea funcției de decan la: Facultatea de Educație Fizică și Sport, prof. univ. dr. Mirela Damian și prof. univ. dr. Ionel Melenco; la Facultatea de Științe Economice: prof. univ. dr. Cerasela Spătariu și lect. univ. dr. Gabriela Gheorghiu; la Facultatea de Medicină Dentară: prof. univ. dr. Aureliana Caraiane și lect. univ. dr. Nicolae Ionescu; la Facultatea de Istorie și Științe Politice: conf. univ. dr. Emanuel Plopeanu și lect. univ. dr. Daniel Citirigă; la Facultatea de Farmacie: conf. univ. Denisa Dumitrescu și conf. univ. dr. Laura Bucur; la Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie: conf. univ. dr. Viorica Popescu și conf. univ. dr. Simona Dobrinaș; la Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole: conf. univ. dr. Marius Skolka și prof. univ. dr. Lucica Tofan; la Facultatea de Litere: conf. univ. dr. Cristina Tamaș și conf. univ. dr. Florentina Nicolae; la Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă: prof. univ. dr. ing. Ionel Nicolae, prof. univ. dr. ing. Eden Mamut, conf. univ. dr. ing. Melat Bormambet; la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, prof. univ. dr. Virgil Frunză și conf. univ. dr. Daniela Căprioară; la Facultatea de Teologie: prof. univ. dr. Nechita Runcan și prof. univ. dr. Bogdan Moise; la Facultatea de Drept și Științe Administrative: prof. univ. dr. Adrian Stoica și lect. univ. dr. Bogdan Trandafirescu; la Facultatea de Medicină: lect. univ. dr. Tony Hangan și conf. univ. dr. Dan Iliescu; la Facultatea de Matematică și Informatică: prof. univ. dr. Wladimir Boskoff și lect. univ. dr. Aurelian Nicola; la Facultatea de Arte: prof. univ. dr. Daniela Hanțiu și prof. univ. dr. Radu Niculescu; la Facultatea de Construcții: Ș.L. dr. ing. Gelmambet Sunai și conf. univ. dr. ing. Omer Ichinur.


Luni, 16 mai, va avea loc ședința consiliilor facultăților de avizare a candidaților la funcția de decan, iar pe 20 mai ședința Senatului de analiză a contestațiilor. Concursurile propriu-zise pentru funcția de decan se vor desfășura între 18 și 21 mai, iar pe 26 mai, în ședința Sena-tului universității, va avea loc validarea rezultatelor concursurilor pentru funcția de decan și numirea decanilor, prin decizia rectorului.


În etapa următoarea sunt programate ședințele consiliilor facultăților de consultare cu privire la candidații la funcția de prodecan (30 mai) și numirea prodecanilor desemnați de decan, prin decizia rectorului (31 mai). 


Comentează știrea

fan
15 mai 2016
universitatea...

Poate ne vor lamuri viitorii decani de ce Universitatea Ovidius trebuie sa sublinieze ca-i DIN Constanta ?Cum ar fi de ex.Universitatea Oxford din Oxford,Gh.Asachi sa fie precizata ca-i din Iasi,Dades -Boliay c-ar fi de prin Cluj etc.Poate doar daca ar mai fi o universitate Ovidius la Poplaca sau Valea seaca.

adevar
15 mai 2016
adevar

De universitate de trafic de straine = politica romana de distrugere poporele vecine = experimente antiumane =terorism = CACAT este vorba?

adevar
15 mai 2016
adevar

Este vorba de universitate cacat trafic de femei = politica romana distrugere poporele vecine = terorism = experimente antiumane pe straine?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6867 secunde