Universitatea "Ovidius" / Iată ce a semnat rectorul interimar

203
2
Universitatea

Articole de la același autor

Astăzi, 25 noiembrie, rectorul interimar al Universității "Ovidius" din Constanța, prof. univ. dr. Ion Bordeianu, a semnat contractul instituțional și contractul complementar cu Ministerul Educației Naționale. Ambele contracte au rolul de a reglementa finanțarea Universității pe anul 2013-2014. În acest sens, conducerea Universității apreciază susținerea din partea ministerului public, pe care o consideră pozitivă, evaluând cuantumul alocat finanțării. 




Comentează știrea

cornelia
25 noiembrie 2013
special pentru ips teodosie

Ar trebui sa vedeti de biserica dumneavoastra si de parohul de la sfantul stefan preotul Cornel Popescu care excrocheaza batranele fara ajutor si le ia casele. Vezi(cazul batranei de langa Kaufland sau celei din km.4-5).Acum mai nou il trimite pe Costica Apostu finul sau pe la casele noastre si cere bani, pentru ca popa Popescu sa-si faca vila pe temelia casei batranei de la Kaufland.Cara ciment si nisip toata noaptea de la biserica cu boschetarii din parc si duce la batrana Maria.Nu va mai ganditi sa fiti Rector ci luati atitudine cu excrocul acesta!

Maria
25 noiembrie 2013
pentru Cornelia

Sa stiti doamna Cornelia ca si noi vedem excrocheriile acestui paroh nemernic si excroc.Vedem si noi cum cara de la biserica el si Stana de la lumanari.Anul trecut la noi la bloc(J) vindea calendare false si banii ii punea in buzunar.MARE HOT! Se vede dupa cum vorbeste! Sa-l schimbe prea sfintitu de paroh!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Cernavodă, Capitala Muzicii Corale
Pagina a fost generata in 2.195 secunde