Universitatea "Ovidius" ajută personalul medical

194

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" mulțumește tuturor celor care s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri "Împreună pentru sănătatea comunității noastre!" și au donat în contul Fundației "Metamorphosis".  


Până în acest moment, Fundația "Metamorphosis" a UOC a achiziționat din banii strânși, pornind de la nevoile identificate de medicii din linia întâi din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase un video laringoscop și produsele necesare întreținerii și dezinfectării acestui dispozitiv, cinci stetoscoape, dintre care patru senzitive și unul ultra-senzitiv, dar și medicamente antiinflamatorii pentru a completa terapia bolnavilor severi. 


Toate acestea au fost donate spitalului de președintele fundației, prof. univ. dr. Alin Larion. Totodată, prin intermediul Fundației "Metamorphosis" a fost direcționat către spital un set de 50 de  viziere primit prin donație de la un grup de tineri antreprenori din Cluj. De asemenea, a fost direcționat un prototip de tunel de decontaminare automatizat, realizat de o echipă de alumni ai UOC. Tunelul de decontaminare a fost amplasat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și deservește personalul medical care părăsește zona în care sunt internați pacienții infectați cu SARS-CoV-2. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7755 secunde