Universitatea "Ovidius" a înscris peste 4.000 de candidați. Află la ce facultăți s-au încheiat înscrierile

288
Universitatea

Articole de la același autor

Peste 4.300 de candidați și-au depus până acum dosarele de înscriere la programele de studii nivel licență, forma de învățământ cu frecvență și ID-IFR, și masterat ale Universității "Ovidius" din Constanța (UOC). 


Numărul total de candidați înscriși la programele de studii nivel licență, forma de învățământ cu frecvență, este de 3.887. 
La programele de masterat și-au depus dosarele 363 de candidați. Admiterea la acest nivel de studiu se va finaliza în cadrul sesiunii septembrie, după a doua perioadă de înscrieri și susținerea probelor de concurs. 
Trebuie precizat că la Facultatea de Litere, Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Farmacie perioada de înscriere s-a încheiat. 


Înscrierile continuă la următoarele facultăți: Facultatea de Arte (până în data de 26 iulie), Facultatea de Construcții (până în data de 26 iulie), Facultatea de Drept și Științe Administrative (până în data de 25 iulie), Facultatea de Educație Fizică și Sport (până în data de 23 iulie), Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă (până în data de 25 iulie), Facultatea de Istorie și Științe Politice (până în data de 25 iulie), Facultatea de Matematică și Informatică (până în data de 26 iulie), Facultatea de Psihologie și Științele Educației (până în data de 24 iulie), Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (până în data de 26 iulie), Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie (până în data de 26 iulie), Facultatea de Științe Economice (până în data de 25 iulie), Facultatea de Teologie (până în data de 25 iulie). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7889 secunde