Universitatea Maritimă și-a mutat proiectele în mediul online

293

Articole de la același autor

Chiar dacă școala s-a mutat cu totul în mediul online, asta nu înseamnă că activitățile sau proiectele pe care instituțiile de învățământ și le programaseră nu mai au loc. Spre exemplu, zilele trecute, în cadrul proiectului "Excelența academică și valori antreprenoriale - sistem de burse pentru asigurarea oportunităților de formare și dezvoltare a competențelor antreprenoriale ale doctoranzilor și postdoctoranzilor", a fost organizat de către Universitatea Maritimă din Constanța un nou seminar tematic. Acesta vizează cuantificarea și monitorizarea îndeplinirii obiectivelor proiectului, realizarea la timp și în condiții de calitate a activităților și rezultatelor intermediare și finale obținute, respectiv ședința tehnică a proiectului.

Potrivit prof. dr. ing. Nicolae Buzbuchi, la cele două secțiuni ale întâlnirii au participat membrii echipei de management, experți, precum și membrii grupului țintă.

"Seminarul tematic s-a concentrat pe utilizarea eficientă a resurselor umane și financiare ale proiectului, în concordanță cu obiectivele POCU și strategiile de dezvoltare ale partenerilor. În cadrul seminarului, reprezentanții Universității Maritime din Constanța au prezentat activitatea celor două centre de cercetare din instituție, situația revistelor indexate BDI, precum și implicarea membrilor grupului țintă în proiecte de cercetare sau participarea acestora la manifestări științifice internaționale de profil. Ședința tehnică a vizat aspecte ale implementării activităților aferente proiectului. Totodată, s-au pus în discuție metodologia de evaluare a membrilor grupului țintă, procedura de predare a rapoartelor de practică, desfășurarea programului de pregătire antreprenorială și desfășurarea stagiilor practice în unități economico-sociale, în strictă corelare cu specificul temelor de cercetare ale grupului țintă", a declarat aceasta. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2835 secunde