Universitatea Maritimă își suspendă cursurile

190
Universitatea Maritimă își suspendă cursurile - dddd-1584105633.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța va suspenda activitățile didactice "față în față", în contextul măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii infecției cu COVID-19. Prin urmare, începând de mâine, cursurile se vor desfășura prin intermediul platformei UMC eCampus, platformă care poate asigura accesul și interacțiunea completă în mediul online a studenților și cadrelor didactice folosind instrumente interactive de asistare a predării.

Platforma UMC eCampus este o platformă dedicată, complet funcțională, utilizată deja cu succes în cadrul programelor de studii cu frecvență redusă, pentru completarea pregătirii studenților. Universitatea a alocat două zile pentru instruirea studenților de la formele de învățământ cu frecvență, care încă nu erau familiarizați cu instrumentele interactive disponibile pe platforma online.

De asemenea, la nivelul celor două sedii ale universității s-au instituit echipe pregătite să asigure suport IT, atât profesorilor, cât și studenților. Prin urmare, Universitatea Maritimă din Constanța își va putea continua activitatea în perioada de suspendare a cursurilor față în față, păstrând standardele de calitate specifice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4486 secunde