Universitatea "Andrei Șaguna" perfecționează funcționari publici

107
Universitatea

Articole recomandate

Universitatea "Andrei Șaguna" a fost selectată prin concurs pentru a asigura servicii de consiliere profesională în vederea creșterii nivelului competențelor profesionale ale specialiștilor din Serviciul Public de Ocupare (SPO) și a modernizării sistemului de formare a personalului Agențiilor Județene de Ocupare a Forței de Muncă.

Activitatea face parte din Proiectul "Competențe și servicii pentru Europa 2020 - PES.EU2020", cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Cursurile de specializare susținute de cadrele didactice ale Universității "Andrei Șaguna" pregătesc personalul AJOFM, care constituie grupul țintă al proiectului cu finanțare europeană, în meseriile de Mediator Social și Agent de Ocupare.

Programul de formare constă în cursuri teoretice și aplicații practice, care se desfășoară la Bran, în sistem modular și pe grupe, cu durata de câte o săptămână și se încheie cu evaluarea finală a cursanților și înmânarea certificatelor de absolvire emise de Ministerul Muncii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Evocarea poetului mistic Yunus Emre
Pagina a fost generata in 1.3168 secunde