Universitatea "Andrei Șaguna" își protejează studenții de consumul de droguri

311
Universitatea

Articole recomandate

Universitatea "Andrei Șaguna" a încheiat un acord de colaborare cu Agenția Națională Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, prin care se asigură cadrul legal de cooperare pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri în județul Constanța. 


Motivația care a stat la baza semnării acestui parteneriat este tendința creării unei piețe locale în domeniul traficului și consumului de droguri în județul Constanța, la granița de est a Uniunii Europene, cu risc major pentru tinerii din mediul preuniversitar și univer-sitar, precum și pentru cei din așa-zisele "găști urbane".

Dintre numeroasele obiective ale acordului de colaborare, cel mai important este crearea de parteneriate cu structurile organizaționale studențești (Asociația Studenților Șaguniști, Asociația Alumni Andrei Șaguna etc.), în vederea implicării elevilor și studenților în activități de voluntariat pentru combaterea alarmantului flagel.

Evenimentul care va marca debutul acestui parteneriat este Simpozionul "Tentație și dependență", ce va avea loc vineri, 16 noiembrie, în Aula Magna a Universității "Andrei Șaguna".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Go West!
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Actual : De mâine, studenții vor dona sânge
Pagina a fost generata in 0.451 secunde