Universitarul Aurel Papari, oaspete al primei universități din Thailanda

Joi, 01 Decembrie 2016, 16:49
149
În perioada 13-16 noiembrie s-a desfășurat la Bangkok, Thailanda, cea de-a 15-a Conferință Generală a Asociației Internaționale a Universităților, cu tema "Învățământul superior catalizator pentru o societate inovativă și sustenabilă".

Cu acest prilej, cei peste 300 de participanți, din aproape 100 de țări, au luat parte la festivitatea de aniversare a 100 de ani de la înființarea primei uni-versități din Thailanda.

Din România, au fost prezenți la evenimentul onorat de Majestatea Sa Prințesa Maha Chiri Sirindhorn, prof.univ.dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, ex-ministru al Învățământului și prof.univ.dr. Aurel Papari, președintele Universității "Andrei Șaguna".

Sub auspiciile Magna Charta Observatory, a avut loc o întâlnire a 31 de rectori sau președinți de universități, la care au luat parte și reprezentanții universității constănțene, unde au fost abordate subiecte privind valorile fundamentale ale instituțiilor de învățământ superior și importanța internaționalizării serviciilor educaționale.

Articole din Cultură-Educație

Pagina a fost generata in 0.2102 secunde