Universitar constănțean, în fruntea sindicatului "Alma Mater"

497
4
Universitar constănțean,  în fruntea sindicatului

Articole de la același autor

Zilele trecute, a avut loc, la București, Congresul Extraordinar al Federației Naționale Sindicale "Alma Mater", federație care reprezintă drepturile și interesele majorității sindicatelor din învățământul superior, afiliată la Confederația Națională Sindicală "Cartel Alfa".

În cadrul Congresului a fost aleasă noua componență a Biroului Executiv, ca organ executiv central de conducere al federației. Din Constanța a candidat și a fost ales în funcția de membru lect. univ. dr. Victor Jeflea, președintele Sindicatului Universității "Ovidius" din Constanța.

Uniunea Sindicală Teritorială, filiala județului Constanța a Confederației Naționale Sindicale Cartel Alfa, transmite pe această cale felicitări lect. univ. dr. Victor Jeflea, pentru alegerea în funcția de membru în Biroul Executiv al FNS "Alma Mater" îl susțin în continuare în toate demersurile sale întreprinse în vederea apărării drepturilor salariaților din învățământul superior. 

Comentează știrea

Jeea
30 iulie 2015
Jeflea

Victor Epure Jeflea brav sindicalist... Ca la ore nu are habar sa faca treaba

Robert
30 iulie 2015
Felicitari

Domnul Jeflea este un profesionist in tot ceea ce face. Continuati tot asa. Respect.

Robert
30 iulie 2015
Robert este postacul Jeflea

Auzi, respect! Adica te autorespecti. Nu e rau. Unii au doar forma de om si devin sindicalisti. Un audit se aude draga DNA? Ca banii au culoare si miros!

Robert
30 iulie 2015
Auzi

Sa ii sugi pula lu Jeflea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5239 secunde