Uniforme de marină din secolul XVIII, în Portul Militar Constanța

294
Uniforme de marină din secolul XVIII, în Portul Militar Constanța - uniforme-1565365892.jpg

Articole de la același autor

Weekend-ul acesta, aveți accesul liber în Portul Militar Constanța, cu ocazia Zilei Porților Deschise, eveniment desfășurat în cinstea Zilei Marinei Române. Cu acest prilej, sâmbătă, 10 august, și Muzeul Național al Marinei Române organizează la sediul instituției Ziua Porților Deschise. Astfel, începând cu ora 9.00, atât expoziția permanentă, cât și expozițiile temporare "Istoria parașutismului românesc", "Cercetașii marini de-a lungul anilor" și expoziția de pictură "Glorie și onoare" vor putea fi vizitate în mod gratuit.

De asemenea, începând cu ora 11.00, în sala de conferințe "Clio" va avea loc deschiderea celei de-a V-a ediții a expoziției-concurs de modelism "Cupa Tomis", sub genericul "Modelismul ca artă". Muzeul își va închide porțile la ora 17.00.

Vizitatori vor putea admira un stand expozițional al muzeului și în Portul Militar Constanța, în intervalul orar 9.00-17.00. Aici, vor fi expuse instrumente de navigație, uniforme de marină din anul 1873 și din perioada Marinei Regale, un colaj foto cu imagini de la lansarea navei-școală "Mircea", la Hamburg, în urmă cu 80 de ani și un altul dedicat celor 50 de ani de existență ai Muzeului Național al Marinei Române. În centrul expoziției se va afla elegantul navomodel al navei-școală "Mircea". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8076 secunde