Unde putem învăța limba norvegiană

757
1
Unde putem învăța limba norvegiană - txheritagetrailsnorwegianwomenan-1332273837.jpg
În perioada 20 martie - 1 aprilie, la Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" din Constanța, se primesc înscrieri pentru cursuri de limbă și cultură norvegiană, nivel începători A1-A2.

Organizate de Consulatul Onorific al Regatului Norvegiei la Constanța în colaborare cu Fundația Academică "Alumni" a Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" Constanța, cursurile vor începe pe 2 aprilie și sunt progra-mate câte două ore / săptămână, în funcție de disponibilitatea cursanților și a profesorului de limba norvegiană.

Grupul țintă este format atât din elevi, studenți, dar și adulți interesați să învețe limba norvegiană. Evaluare finală va consta într-un test de verificare a cunoștințelor scris și oral.

Cursul de limba norvegiană cuprinde două module, astfel: Modul I - nivel începători A1 cu durata de 20 de ore costă 250 lei, iar Modulul II - nivel începători A2 durează 30 de ore și costă 375 lei. Elevii și studenții beneficiază de o reducere de 20% a taxei de școlarizare. 

Comentează știrea

Camelıa Clıchıcı
24 martie 2013
vreau sa ma ınscrıu la cursul de nrovegıana

Buna zıua. Nu sunt ın tara acum dar doresc sa ma ınscıu la cursul de norvegıana.Locuıesc ın Constanta sı pot venı la cursurıle organızate de Alumnı.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Chimia - prieten sau dușman"
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Ce vedete vin la Balul Bobocilor?
Pagina a fost generata in 0.2149 secunde