Unde mergem să ne relaxăm. Week-end plin de evenimente culturale la malul mării

436
Unde mergem să ne relaxăm. Week-end plin de evenimente culturale la malul mării - weekendcultural2-1598020088.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, constănțenii, dar și turiștii aflați pe litoral se pot relaxa la mal de mare cu o mulțime de spectacole superbe, pentru toate vârstele și gusturile.

Astfel, Teatrul de Vară Soveja va găzdui sâmbătă, 22 august, de la ora 21.00, un spectacol cu piese din coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, interpretate de către echipa de soliști vocali și orchestra Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian". Conducerea muzicală îi aparține lui Alexandru Ilie, iar soliștii care vă vor încânta sunt Florin Ganea, Daniela Bucșan, Marius Mitrofan, Mihaela Alexa, Ana-Maria Radu, Florin Budnaru, Bianca Ionescu- Ballo, Geanina Meragiu, Ștefan Popov, Rodica Ștefan, Gabriela Daha și Valentino Tiron. Apoi, duminică, 23 august, de la aceeași oră, aveți posibilitatea de a asista la o seară franceză, de fapt, un colaj de șansonete și arii celebre din diferite operete. Și acestea vor fi interpretate tot de artiștii de la Teatrul "Ion Dacian", în cadrul stagiunii estivale "Be Safe".

Tot sâmbătă, 22 august, dar de la ora 22.00, publicul poate urmări "Coșmarul lui Puck", după "Visul unei nopți de vară" al lui William Shakespeare. Piesa va fi susținută la Termele Romane și se adresează persoanelor cu vârsta de peste 14 ani. Regia spectacolului este realizată de Tiberiu Roșu, iar Geta Răvdan-Huncanu s-a ocupat de coregrafia spectacolului. Cu această ocazie, veți avea ocazia de a-i (re)vedea pe scenă pe următorii actori: Vlad Ianuș/Tiberius Zavelea, Grațian Prisăcariu, Daniela Vlad, Oana Sârbu, Alexandra Burnichi, Alina Manțu, Teodor Robert Dobre, Andrei Calu, Andrei Stroescu, Buse Ozgul, Daniel Minciună, Ion Ciolan, Gabriel Sandu, Vlad Constantinescu, Bogdan Dandeș, Ștefan Oprișan, Arina Cojocaru, Cristina Dănciulescu, Ana Bădilă, Cosmina Melcea, Sandra Armașu, Robert Ioan.

Spectacole și la Termele Romane

"Despre dragoste" este un alt spectacol, care va avea loc în zona Termelor Romane, sâmbătă, 22 august, de la ora 10.00. Acesta este pus în scenă de trupa "INSIDEOUT" și reunește mai multe texte scrise de liceeni pe tema iubirii. Regizor este Dorin Eugen Ionescu, iar din distribuție fac parte Andreea Ciotarca, Alex Figaro, Bianca Stolea, Alexandra Zurlo, Maria Atasiei, Clarisa Oprea. Mai târziu, de la ora 11.30, o veți putea vedea pe scenă pe "Rhonda", într-un spectacol captivant despre showbiz, celebritate și influență. Regia este semnată cu Dorin Eugen Ionescu, iar din distribuție fac parte Costin Toma Dirtu, Irina Oancea, Dragoș Șerban, Yasmina State, Anays Cosma, Anisia Bandi-Turtoi, Patricia Tudor, Ioana Baroiu.

"Batman in love" este un alt spectacol ce va putea fi vizionat sâmbătă, 22 august, începând cu ora 20.00, la Terme. Piesa este o adaptare după piesa "Groapa cu nisip" de Michal Walczak. Spectacolul își dorește să ne întoarcă în timp - un refugiu într-o lume mai pură, cu urma de zâmbet a privirii de azi. Altfel spus, spectacolul vorbește despre prima iubire a personajelor principale, comparată cu o primă urmă de pas în zăpada proaspăt căzută. Pe scurt, acesta este un spectacol despre timp și timpurile iubirii. Regia poartă semnătura Anei Ioana Macaria, scenografia îi aparține lui Romulus Boicu. Din distribuție fac parte Rodica Pașca și Ștefan Mohor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9813 secunde