Un preot-profesor are nevoie de ajutorul semenilor pentru a trăi

728
Un preot-profesor are nevoie de ajutorul semenilor pentru a trăi - preotprofesorsursafacebook1-1596379334.jpg

Articole de la același autor

Cadrele didactice de la Universitatea "Ovidius" din Constanța sunt solidare cu unul dintre profesorii lor, care se află în suferință și are mare nevoie de ajutor. Preotul Corneliu Dragoș Bălan, în vârstă de 39 de ani, conferențiar la Facultatea de Teologie a fost diagnosticat, anul trecut, cu cancer rinofaringian, pe care l-a tratat cu chimio și radioterapie, iar rezultatele păreau pozitive.

"Totuși, în urmă cu câteva luni, după noi investigații, s-a descoperit o tumoră malignă în sinusul cavernos, o zonă extrem de sensibilă și imposibil de operat prin metoda clasică. În aceste condiții, după ce mai multe clinici din străinătate și-au declinat competența, a apărut o posibilitate de operație minim invazivă, cu laser, la o clinică din Bonn, Germania, însă costurile nu sunt deloc mici: 62.800 de euro. În acest sens, considerăm că un ajutor din partea noastră, cât de mic, poate contribui pentru completarea sumei și, în final, pentru a-i reda o viață normală alături de cei dragi", au precizat reprezentanții instituției de învățământ.

Ieri, părintele le-a mulțumit tuturor celor care l-au sprijinit în această perioadă grea. "Dragii mei, am fost înconjurat în toată această ultimă perioadă atât de grea din viața mea de atâta bunătate, dărnicie, milă, încurajare - în fapt toate la un loc însemnând IUBIRE- încât chiar și durerea fizică pe care o resimt zilnic din cauza bolii a fost mult mai ușor de suportat. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul. Vă voi purta în rugăciunile mele (am notat, atât cât a fost posibil să le aflu, numele de botez ale persoanelor care au contribuit la salvarea mea) inclusiv în zilele cât voi fi plecat departe de casă, la clinica din Germania", a postat preotul, pe pagina sa de Facebook.

Persoanele care vor să ajute cu bani familia greu încercată, pot dona. Contul IBAN Lei este RO65BRDE140SV22075721400, iar cel în euro: RO46BRDE140SV84477171400, titular conturi: Corneliu Dragoș Bălan.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5862 secunde