Un nou succes internațional al elevilor români

64
Un nou succes internațional al elevilor români - elevi1402490529-1403523306.jpg

Articole de la același autor

Lotul de informatică al României a obținut patru medalii - două medalii de aur, o medalie de argint și o medalie de bronz - la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale (CEOI), desfășurată în perioada 18-23 iunie, la Jena (Germania).


Medaliile de aur au fost cucerite de Andrei Heidelbacher, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național "C. D. Loga" din Timișoara, laureat cu aur și la ediția de anul trecut, respectiv Rareș-Darius Buhai, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național "Liviu Rebreanu" din Bistrița. Medalia de argint i-a revenit lui Alexandru Velea, elev în clasa a XI-a la Liceul de Informatică "Tiberiu Popoviciu" din Cluj-Napoca, iar medalia de bronz a intrat în posesia lui Radu Szasz, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național "C. Brediceanu" din Lugoj (județul Timiș).


La a XXI-a ediție a CEOI au participat 38 de concurenți din 10 țări. Conform regulamentului, fiecare stat poate înscrie o echipă formată din maximum 4 elevi a căror vârstă nu depășește 19 ani la data concursului. Prima ediție a Olimpiadei de Informatică a Europei Centrale (CEOI) s-a desfășurat în România, în 1994, la Cluj-Napoca, la inițiativa țării noastre.
Elevii români revin în țară marți, 24 iunie, ora 23.40 (ora aterizării), pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4203 secunde