Un nou proiect online desfășurat de UMC

132
Un nou proiect online desfășurat de UMC - umc7-1588062452.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul proiectului "Excelența academică și valori antreprenoriale - sistem de burse pentru asigurarea oportunităților de formare și dezvoltare a competențelor antreprenoriale ale doctoranzilor și postdoctoranzilor- ANTREPRENORDOC", a fost organizat de către Universitatea Maritimă din Constanța un seminar tematic. Acesta a vizat cuantificarea și monitorizarea îndeplinirii obiectivelor proiectului, realizarea la timp și în condiții de calitate a activităților și rezultatelor intermediare și finale obținute, respectiv ședința tehnică a proiectului.


Discuțiile au avut loc online. La cele două secțiuni ale întâlnirii au participat membrii echipei de management, experții beneficiarului (UDJG), echipele de experți ale partenerilor proiectului (universități și partenerii economici), precum și membrii grupului țintă (52 de participanți online).


Seminarul tematic s-a concentrat pe utilizarea eficientă a resurselor umane și financiare ale proiectului în concordanță cu obiectivele POCU și strategiile de dezvoltare ale partenerilor. În cadrul seminarului, reprezentanții Universității Maritime din Constanța au prezentat activitatea celor două centre de cercetare din instituție (Centrul de Cercetare pentru Inginerie Mecanică Navală – CCIMN și Centrul de Cercetare pentru Inginerie Electrică Navală – CCIEN), situația revistelor indexate BDI, precum și implicarea membrilor grupului țintă în proiecte de cercetare sau participarea acestora la manifestări științifice internaționale de profil.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8727 secunde