La Universitatea "Andrei Șaguna"

Un nou membru de onoare în galeria Doctor Honoris Causa

2349
Un nou membru de onoare  în galeria Doctor Honoris Causa - melescanu-1399657357.jpg

Articole de la același autor

La Universitatea "Andrei Șaguna", galeria titlurilor de Doctor Honoris Causa cuprinde nume de rezonanță ale științei și culturii românești. De altfel, prof. univ. dr. Adrian Papari declara, vineri, că această instituție "acordă cu parcimonie acest titlu și numai acelor personalități care se identifică cu crezul Universității «Andrei Șaguna»".

Membru de onoare al Senatului acestei universități, Teodor Meleșcanu s-a aflat pentru prima dată aici cu prilejul deschiderii anului universitar 2007-2008. Anul trecut, a oferit numele său unei generații de absolvenți. Dincolo însă de acestea, fostul ministru de Externe (1992-1996), dar și ministru al Apărării (2007-2008) constituie o personalitate marcantă a societății românești care înnobilează, prin prezența și alocuțiunile sale, orice instituție de învățământ.

Vineri, 9 mai, cu prilejul decernării titlului de Doctor Honoris Causa din partea Universității "Andrei Șaguna", Meleșcanu le-a vorbit celor prezenți despre "Riscuri și amenințări la Marea Neagră". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Pentru prima dată la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5337 secunde