Un nou decan la Facultatea de Teologie a Universității Ovidius Constanța

800
2
Un nou decan la Facultatea de Teologie a Universității Ovidius Constanța - universitateaovidius-1476821095.jpg

Articole recomandate

Facultatea de Teologie din cadrul Universității Ovidius Constanța are un nou decan, în persoana profesorului BOGDAN MOISE. Vom reveni cu amănunte.

Comentează știrea

DODO
19 octombrie 2016
calitate NU cantitate

aici nu exista criterii de aptitudini si nici de necesar este o fabrica de popi .Absolventi farar sa-si inteleaga menirea si fara un viitor clar Multi enoriasi se pling de imoralitatea unor preoti dar asta este consecinta lipsei de selectie dupa caractere Pe vremuri Biserica era loc de educatie si cultura. Toti trebuie sa inteleaga ca PREOTIA NU ESTE O MESERIE CI UN HAR !

Rromanistan Gypsilandia
22 octombrie 2016
Rromania este rromanistan

sa fim serios in gypsilandia este normal nu degeaba zic strainii ca romani sant natie de coarrrde cersetori si analfffabeti doctttori cu 4 clase asa erea si pe vremea lui ceasca ajunsesera 50-300 de ingineri intr-o fabrica muncesc in occident acolo doar 0,5-2 ingineri intr-o fabrica restul 5-100 subingineri si Tehnicieni 500 si 5000 mastri la noi inca de pe timpul lui ceasca 200-400 de ingineri intr-o fabrica sau institutie, toti pe linie de partid si securitate pile rudeni ffffftai spaga obligati. rOMANIA=RROMANIA=RROMANISTAN=GYPSILANDIA.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8748 secunde