Un mare artist internațional, testat pozitiv cu noul coronavirus!

255
Un mare artist internațional, testat pozitiv cu noul coronavirus! - ddd-1584902362.jpg

Articole recomandate

Tenorul spaniol Placido Domingo a anunțat duminică, pe contul său de Facebook, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relatează Agerpres. El a precizat că a decis să facă testul după ce a prezentat simptome de febră și tuse, însă a dat asigurări că este "în stare bună de sănătate".

"Cred că este datoria mea morală să vă anunț că am fost testat pozitiv pentru COVID-19, coronavirus. Eu și familia mea suntem în autoizolare, atât timp cât va fi necesar din punct de vedere medical", a afirmat tenorul spaniol, în vârstă de 79 de ani. "În prezent suntem bine cu toții, însă eu am avut simptome de febră și tuse și am decis să fiu testat, iar rezultatul a fost pozitiv. Vă rog să fiți extrem de atenți, să urmați regulile de bază, să vă spălați frecvent pe mâini, să stați la cel puțin doi metri distanță de ceilalți, să faceți tot ce vă stă în putere pentru a opri răspândirea virusului și, mai ales, rămâneți acasă dacă puteți!", a mai spus Placido Domingo.

În plus, tenorul a trimis un mesaj de încurajare, afirmând că "împreună" putem combate acest virus și opri actuala criză mondială, "astfel încât să putem reveni la viețile noastre normale mai curând posibil".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3575 secunde