Un fost inspector general adjunct revine în atenție

720
2

Articole de la același autor

Săptămâna trecută, la Pitești s-a desfășurat etapa finală a proiectului POSDRU cu titulatura "De la liceu la viața activă", reprezentată prin activitatea "Cel mai bun plan de afaceri".

La acest concurs, a participat câte o firmă de exercițiu din fiecare liceu implicat în proiect, respectiv 28 de unități școlare din regiunile de dezvoltare Sud-Muntenia și Sud-Est.

Constanța a fost reprezentată cu succes de firma de exercițiu a Liceului Tehnologic "Dimitrie Leonida", care a câștigat un onorant loc II, prezentând un plan de afaceri al unui service-auto. Această "afacere" a fost prezentată și în limba engleza, la care s-a atașat și site-ul aferent firmei.

Firma de exercițiu prezentată se numește Lex Transportel SRL și face parte din cele 10 formate din 50 de elevi.

Elevii care au reușit această performanță sunt Justinian Ene, Cristian Toma Pală, Liviu Pîrvu - toți din clasa a XI-a A, și Gabriel Pălău, Alexandru Ionuț Zaharia, din clasa a XI-a C, îndrumați de prof. Cristina Violeta Dogaru (expert consilier) și prof. Adriana-Cristina Oprea (expert coordonator în acest proiect POSDRU și fost inspector școlar general adjunct). 

Comentează știrea

Nursa
11 decembrie 2015
Afacere/Bani

. ,,Toate visele tale se pot împlini daca ai curajul sa le urmezi! " Walt Disney Cu siguranta si TU iti doresti sa te implici intr-un proiect ce iti genereaza venituri suplimentare pe un termen mediu-lung! Trimite-mi un mail cu textul "detalii" pe [email protected] pentru a afla despre ce este vorba http://fiitusuccesul.weebly.com/camelia.html

Nursa
11 decembrie 2015
Afacere/Bani

Comportamentul copilului tau arata educatia primita din partea parintilor sai și este cartea ta de vizita. 75 % dintre parinti sunt speriati si neputinciosi fata de influentele negative ale societatii asupra copiilor. Cartile personalizate pentru copii sunt educative si au un impact pozitiv foarte puternic asupra celor carora le sunt adresate. Comanda acum la numai 29 lei cartea personalizata in care copilul tau impreuna cu cei dragi sunt eroi de poveste si primesti gratuit o carte pe care o poti face cadou. Solicita informatii la adresa de E-mail: [email protected]. http://carti-copii-eroi-de-poveste.shopmania.biz/

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Decembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Premii pentru elevii de etnie turcă
Pagina a fost generata in 1.1473 secunde