Un elev ovidist, pe locul întâi la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației

Ştire online publicată Miercuri, 24 Mai 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțeanul Alexandru Chirea, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Ovidius”, a câștigat medalia de aur la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației. Tânărul a participat, săptămâna aceasta, la faza națională a competiției care are ca obiectiv general stimularea și promovarea elevilor cu aptitudini deosebite în domeniul tehnico-aplicativ și științific.


Alexandru s-a impus în fața competitorilor din celalalte județe ale țării, obținând locul întâi și medalia de aur. Performanța sa este cu atât mai meritorie, cu cât și cele două participări la edițiile anterioare ale acestui concurs s-au finalizat cu aceleași rezultate deosebite.


„Pasiunea și perseverența cu care s-a pregătit l-au ajutat să răspundă provocării subiectelor complexe propuse. Elementele de creativitate prezente în proiectul său au fost apreciate cu cel mai mare punctaj la secțiunea la care a participat”, precizează directorul Liceul „Ovidius”, prof. Cristina Anghel.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7791 secunde