"Un dar mic, pentru un suflet mare!", în prag de sărbători

475
1

Articole de la același autor

Zilele acestea, numeroși elevi și părinți constănțeni își îndreaptă gândurile către semenii lor din mediul rural ale căror posibilități financiare nu sunt la fel de… generoase, din motive deja foarte cunoscute de toată lumea.

Tocmai de aceea, în localitatea Amzacea, preotul Viorel Dadarlad oferă, nu de acum, ci de foarte mult timp, o masă caldă pentru 50 de copii. Inițiativei sale i s-a alăturat, zilele trecute, și un grup de copii de la clasa pregătitoare "Delfinii", din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 24 "Ion Jalea". La inițiativa prof. înv. Iulia Cristina Cabrancea, dar cu sprijinul părinților delfinașilor, au fost oferite pachete cu dulciuri, cărți, rechizite și fructe.

Demersul face parte din proiectul "Un dar mic, pentru un suflet mare!", al Asociației Educația pentru Toți, președinți Paloma Petrescu și Daniela Petrescu, a cărui desfășurare este preconizată pentru următorii cinci ani și al cărei coordonator județean este prof. Iulia Cabrancea. 

Comentează știrea

Ciprian
20 decembrie 2016
Sc 24

Bv dna Cabrancea , poate ii inspirati putina atitudine de acest fel , putin respect pentru invataceii pe care ii pastoreste, putina blandete si inv Antonie Mihaela tot din Sc nr 24 ........

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Iulie 2015
Stire din Sănătate : Ziua donatorului de organe
Pagina a fost generata in 1.414 secunde