Mai multe ştiri online:

Un constănțean, pe scena Festivalului „Romania Day on Broadway” din New York

Ştire online publicată Miercuri, 22 Mai 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Ne-am obișnuit ca Stelian Arău să ne încânte auzul cu cântecele sale, aici, în Constanța, însă, zilele trecute, cântărețul aromân a susținut un concert extraordinar în fața unui public de peste 25.000 de spectatori, în cadrul Festivalului „Romania Day on Broadway”, ce a avut loc la New York. 


În cadrul evenimentului internațional dedicat românilor de peste ocean, comunitatea de aromâni a fost reprezentată de către artistul Stelian Arău, instrumentistul Iancu Bacula și ansamblul de dansuri tradiționale „Pilisterlu”. De asemenea, pe scenă au urcat artiști români precum, Gheorghe Gheorghiu, formația „Amor”, Mirel Manea Orchestra și trupe de dansuri și balet. 
Stelian Arău, solistul trupei „Makidonia”, pe care a fondat-o în urmă cu 11 ani, are 30 ani de carieră muzicală. La fiecare interpretare live, solistul transmite emoție și impresionează cu vocea și timbrul lui. Spectatorii prezenți la festival au dansat și au fredonat împreună cu artistul lor preferat piesele „Un trandafil”, „Feata perlu neali neali”, „Luna Alba”, „Ela Ela”, hituri apreciate de aromânii de pretutindeni. 


„Sunt onorat că am fost invitat să cânt la Festivalul Romania Day, ce a avut loc pe Broadway și Financial District din New York. Sunt bucuros că am fost alături de românii și aromânii din SUA la această mare sărbătoare. A fost prezentă întreaga comunitate de aromâni din SUA, iar eu am fost impresionat de numărul mare de participanți de toate naționalitățile”, a declarat Stelian Arău. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8469 secunde