Un concert "nebunesc" marca Horia Brenciu

224
Un concert

Articole de la același autor

Și-a dorit să fie mai… atipic și a reușit. Horia Brenciu și orchestra s-au aflat luni, 11 martie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, pentru a doua oară, în fața unui public nerăbdător să se simtă bine. 

Turneul "Fac ce-mi spune inima", care lansează și albumul "40", a debutat pe 4 martie și este prevăzut a cuprinde 14 orașe din România și, în premieră, capitala Moldovei, Chișinău, Constanța fiind cel de-al patrulea oraș. 

Dorința lui Horia de a revoluționa entertainment-ul din România s-a produs încă de anul trecut, o dată cu primul concert al fostului prezentator de la "Robingo", "Tip Top Minitop" sau "Kiki, Riki, Miki", de prin anii 90. Luni, am asistat la un concert povestit, care a fost structurat pe teme muzicale, în esență artistul dorindu-și să fie foarte aproape de fanii lui și prin destăinuiri personale. 

Printre șlagăre consacrate de titani precum Frank Sinatra ori Harry Belafonte, am ascultat și piesele deja cunoscute de pe celălalt album, gen "Septembrie, luni", "Fac ce-mi spune inima" sau "Lucruri simple".

Și cum popularitatea i-a crescut în mod simțitor odată cu prezența în emisiunea Vocea României, de la ProTV, în calitate de antrenor, luni seară i-au fost alături, pe scenă, atât câștigătoarea ediției a doua - Julie Mayaya, dar și constănțeanca Iulia Pușchilă. 

Conectat în permanență cu publicul, Horia Brenciu și-a dorit să genereze constănțenilor bucuria de a trăi, printr-o continuă mișcare completată în chip hăzos de HB Orchestra.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Invitație pentru melomani
Joi, 07 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert eveniment la TNOB
Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert la Muzeul de Artă
Pagina a fost generata in 0.4725 secunde