Un balerin-vedetă, autorul atacului cu acid de la Teatrul Balșoi

169
Un balerin-vedetă, autorul atacului cu acid de la Teatrul Balșoi - balsoi-1362564255.jpg
Balerinul Pavel Dmitrichenk, o vedetă a Teatrului Balșoi din Moscova, presupusul coordonator al atacului cu acid asupra directorului artistic al instituției moscovite, și-a recunoscut vinovăția în acest caz, alături de autorul agresiunii și de un șofer, a anunțat, astăzi, poliția din Moscova.
Foiletonul macabru care agită baletul rusesc de la Balșoi a avut parte de un epilog spectaculos în noaptea de marți spre miercuri, odată cu mărturisirile făcute de cei trei suspecți arestați, informează lefigaro.fr.

Balerinul Pavel Dmitrichenko a fost arestat alături de autorul efectiv al atacului, Iuri Zaruțki, și de un șofer.

"Poliția din Moscova l-a arestat pe presupusul organizator al atacului, Pavel Dmitrichenko, pe autorul agresiunii, Iuri Zaruțki, și pe șoferul Andrei Lipatov, care l-a dus pe agresor la locul unde s-a produs infracțiunea", se afirmă în comunicatul emis de poliția din Moscova. "Toți trei și-au recunoscut vinovăția. Ancheta continuă pentru a clarifica toate circumstanțele în care s-a produs infracțiunea", au adăugat polițiștii moscoviți.

Serghei Filin, directorul artistic al Teatrului Balșoi, numit în această funcție în 2011, a fost atacat cu acid de o persoană necunoscută pe 17 ianuarie la parterul imobilului în care locuia, la Moscova. Filin a suferit arsuri de gradul al treilea în zona feței și a ochilor. Artistul a suferit deja mai multe intervenții chirurgicale la Moscova și se află în prezent în Germania pentru a-și continua tratamentul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1266 secunde