Un an la liceu în America. S-a deschis sezonul de candidaturi pentru elevi

1225
Un an la liceu în America. S-a deschis sezonul de candidaturi pentru elevi - unandeliceu-1632320838.jpg

Articole de la același autor

Elevii constănţeni care cunosc foarte bine limba engleză şi îşi doresc experienţa unui an de învăţământ într-un liceu din Statele Unite ale Americii îşi pot depune candidatura pentru bursa FLEX, până pe 15 octombrie.

Ambasada Statelor Unite în România și American Councils for International Education (Consiliile Americane pentru Educație Internațională) îi invită pe liceenii cu cetățenie română să participe la FLEX 2022 – 2023 (Future Leaders Exchange). Programul educațional este finanțat de către Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii și își propune să ofere liceenilor din România ocazia de a studia la un liceu american și de a locui împreună cu o familie americană pe parcursul anului școlar 2022 - 2023.

Participarea la FLEX este gratuită. Competiția este deschisă liceenilor români care sunt născuți între 15 iulie 2004 și 15 Iulie 2007, care sunt actualmente în clasele a IX-a, a X-a sau a XI-a, care studiază engleza în liceu şi care îndeplinesc criteriile pentru a obține viza SUA și nu au stat în SUA mai mult de trei luni în ultimii cinci ani. Aplicaţiile se fac online, la adresa https://ais.americancouncils.org/flex. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0699 secunde