Un altfel de bal al bobocilor la Medgidia: "În jurul lumii"

324
Un altfel de bal al bobocilor  la Medgidia:

Articole recomandate

"Toamna se numără bobocii" și așa s-a întâmplat și la Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia, week-endul trecut, când a fost organizat Balul Bobocilor.

Într-o atmosferă de voie bună și distracție, elevii organizatori, împreună cu bobocii participanți, au purtat publicul într-o călătorie în jurul lumii, întrucât tema ediției de anul acesta a balului a fost "În jurul lumii".

Perechile de boboci costumate în ținute specifice țărilor pe care le-au reprezentat au încântat publicul cu dansuri tradiționale din acele țări.

Nu au lipsit momentele artistice, în care elevii și-au demonstrat talentul actoricesc sau au dovedit cât de talentați dansatori și cântăreți sunt. Probele de cultură generală s-au împletit armonios cu voia bună și umorul, iar la final, indiferent de rezultatul concursului, fiecare boboc participant a primit câte un premiu de participare.

Pentru a le mulțumi pentru o seară reușită și pentru a le aprecia efortul, conducerea Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia a dorit să îi premieze și pe elevii organizatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Eroii sârbi, comemorați la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.6728 secunde