Umiliți și desconsiderați, profesorii ies în stradă

1528
12
Umiliți și desconsiderați, profesorii ies în stradă - 1-1463635183.jpg

Articole de la același autor

Dacă anul trecut, prin toamnă, scriam despre o posibilă dublare a salariilor profesorilor, iată că, în ciuda eforturilor sindicaliștilor de a convinge Guvernul că salariile celor care lucrează în învățământ trebuie să devină motivante, proiectul de lege privind salarizarea personalului din sistemul bugetar nu prevede nimic pentru profesori.

Sindicaliștii din educație au plecat, marți seară, de la discuțiile cu ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, spunând că sunt nemulțumiți de proiectul ordonanței privind salarizarea în sistemul bugetar, deoarece nu prevede nicio majorare salarială în educație, și au amenințat cu forme de protest, una putând fi boicotarea examenelor.

Ieri, s-a întrunit Colegiul Național al Liderilor Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, prilej cu care s-a decis organizarea unui marș de protest la București, chiar pe 1 iunie, pe traseul Piața Victoriei - Cotroceni, la care se mizează pe participarea a cel puțin 15.000 de cadre didactice din toată țara.

La Constanța, Sindicatul Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar își exprimă nemulțumirea și indignarea, anunțând că va participa la marș. "Constatăm cu stupoare că și de această dată, proiectul ordonanței nu prevede schimbări structurale în privința creșterilor salariale, continuând astfel umilirea și desconsiderarea Educației în general și a salariaților din învățământ în special", afirma prof. Mitică Iosif, liderul cadrelor didactice constănțene. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Umiliții
19 mai 2016
Felicitări ptr gradația de merit!

Felicitări doamnei Stan Mihaela de la sc. 28 pentru gradația de merit obținută pe merit, cu sudoarea frunții! Câți olimpici a avut in cinci ani?

sa fim corecti
19 mai 2016
nu aruncati cu pietre!

De ce sunteti nedrepti cu biata miha? Vreti sa spuneti ca nu-si merita gradatia? Ba da, o merita cu prisosinta! A obtinut nenumarate premii, cum ar fi: Premiul I pentru regie, premiul I ptr spionaj artistic si spionaj viteza,, Premiul I ptr manipulare grosolana si scenarita cronica, Premiul I ptr manifestari paranoide si obsesii nejustificate, dar cel mai important premiu a fost si ramane cel ptr RAUTATE SI MINCIUNA! Bravo miha, succes si multe realizari in activitatea distructiva! Nu se asteapta nimeni sa ai rezultate la limba germana, stim ca nu esti facuta ptr meseria de profesor. Asta e meserie grea, trebuie sa mai ai si altceva in cap in afara de scenarii!

Răspuns la: Felicitări ptr gradația de merit!
Adăugat de : Umiliții, 19 mai 2016
Felicitări doamnei Stan Mihaela de la sc. 28 pentru gradația de merit obținută pe merit, cu sudoarea frunții! Câți olimpici a avut in cinci...
MIHA,
19 mai 2016
DIRECTORUL ANULUI!

Ati uitat premiul ptr DIRECTORUL ANULUI, obtinut patru ani la rand! Ce-i drept e drept, n-o sa mai gasiti un director ca ea! E ceva........de groaza!!!!!! Toata viata s-a pregatit pentru aceasta functie si savureaza fiecare minuțel care i-a mai ramas la conducerea scolii 28.

Răspuns la: nu aruncati cu pietre!
Adăugat de : sa fim corecti, 19 mai 2016
De ce sunteti nedrepti cu biata miha? Vreti sa spuneti ca nu-si merita gradatia? Ba da, o merita cu prisosinta! A obtinut nenumarate premii, cum ar...
miha stalin
19 mai 2016
e pe făraș

eei, nu exagerati cu laudele la adresa acestui personaj hidos care va ajunge in curand la lada de gunoi a invatamantului constantean. PROASTA SATULUI ajunsa peste noapte intr-o functie de conducere la care nici nu visa pana sa fie barbat-su viceprimar si JIGODIA JIGODIILOR crede ca e apreciata daca o tot laudati. Hai sictir Stan Mihaela! Huooooo, afaraaa javra ordinara!!!!

Răspuns la: DIRECTORUL ANULUI!
Adăugat de : MIHA,, 19 mai 2016
Ati uitat premiul ptr DIRECTORUL ANULUI, obtinut patru ani la rand! Ce-i drept e drept, n-o sa mai gasiti un director ca ea! E ceva........de...
rezultatul lui stan la gradatie
19 mai 2016
isterie totala

Cum au indraznit cei din comisia de evaluare sa-i dea lui miha doar 72,50 de puncte la dosarul de gradatie cand ea s-a autoevaluat cu peste 88 de puncte? Atat de putin valoreaza hartiile adunate, falsificate si contrafacute cu truda timp de 5 ani? Rusinica! Ati suparat-o pe stan si arunca flacari pe nari! Buzduganul zmeoaicei cruella a inceput sa zboare iar prin cancelarie! Calmati-o domnilor si doamnelor, ca au apucat-o isteriile si isi da palme in fata oglinzii de la toaleta profesorilor......ca toaleta directorilor inca nu e gata.

bineinteles!
19 mai 2016
unica si inegalabila!

pai rezultatul acesta este oricum peste asteptari! Mihaela a candidat singura si a iesit invingatoare! Locul I dintr-un numar de ......un candidat! Minunat, extraordinar, de ce oare dansa a fost singura care si-a depus dosarul de gradatie pe limba germana? Aaaa, stim de ce: alti profesori n-au meritat! Sau n-au indraznit! Sau n-au avut calificativul maxim ca a avut grija madam stan sa le acorde calificativul BINE pentru a nu fi eclipsata!

Răspuns la: isterie totala
Adăugat de : rezultatul lui stan la gradatie, 19 mai 2016
Cum au indraznit cei din comisia de evaluare sa-i dea lui miha doar 72,50 de puncte la dosarul de gradatie cand ea s-a autoevaluat cu peste 88 de...
Liviu
19 mai 2016
Raii au invins Romania

La nivel national exista o coalizare puternica a incultilor si a celor care efectiv urasc oamenii cu carte. Aceste hidosenii sunt de fapt majoritari,indiferent de varstele lor .Tot ei,semidoctii si incultii,inumanii,au acaparat tot ce tine de institutii,de conducere politica iar la nivel de localitati este clar ca acestea sunt conduse de interlopi si alti oameni josnici. Nu se vrea scoala,cultura,pentru ca un popor idiot este mai usor de tinut sub bocanci. Viitorul nu mai conteaza de multa vreme,fiecare cum poate.....

tara lui papura voda
19 mai 2016
Prost sa fii, tupeu sa ai!

cum mama naibii sa nu ia stan de la 28 gradatia de merit in ciuda tuturor porcariilor pe care le-a facut, in ciuda prostiei si nebuniei care o caracterizeaza? Vorbeste tot orasul despre ce se intampla la sc. 28 dar ea isi face linistita jocurile murdare! O proasta tupeista protejata de inspectorat si minister.

Răspuns la: unica si inegalabila!
Adăugat de : bineinteles!, 19 mai 2016
pai rezultatul acesta este oricum peste asteptari! Mihaela a candidat singura si a iesit invingatoare! Locul I dintr-un numar de ......un candidat!...
Stan.....
19 mai 2016
Si personalitatile ei....

1. Istericul. Acesta este cel mai usor de recunoscut tip de bully la locul de munca. tipa la toata lumea, este mereu nemultumit de ceilalti, desi, in afara de crizele de isterie, el nu face mai nimic. Scopul lui este de a-si umili colegii, spre propria-i satisfactie.

adevar
19 mai 2016
adevar

Aveti un cacat romanesc din Calarasi care isi trimite sotul(logodit si cu cateva femei) sa fure din casele noastre.

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1238 secunde