UMC / Violeta Ciucur, noul rector al Universității Maritime din Constanța

3219
15
UMC / Violeta Ciucur, noul rector al Universității Maritime din Constanța - violetaciucur1329914247-1331135669.jpg

Articole de la același autor

În urma numărării voturilor exprimate conf. univ. dr. Violeta Ciucur a acumulat 63 de voturi iar contracandidatul său conf. univ. dr. Ghiorghe Bătrîncă - 39 de voturi. Amănunte despre alegeri puteți citi în ziarul de mâine

Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
student
7 martie 2012
vom continua sa dam spaga

in UMC lucrurile nu se vor schimba decat cu inca o revolutie a studentilor , dar cine s-o faca?

un coleg
7 martie 2012
atentie!

Doamna Ciucur sa se bucure dupa ce va primi hartia oficiala de la Minister. A se vedea situatia de la Ovidius, unde rectorul ales nu a primit confirmarea de la Bucuresti si se pare ca nici nu o va mai primi.

agentie crewing
7 martie 2012
boicot total pentru absolventii umc

sugerez colegilor de la firmele de crewing sa boicoteze total absolventii UMC.

student
7 martie 2012
UMC

in UMC nu se doreste o astfel de schimbare deoarece majoritatea profesorilor sunt foarte multumiti cu tarifele cerute de la studenti pentru a promova anumite examene si e o realitate cruda...asta era sansa ca UMC sa revina pe o linie de normalitate insa interesele profesorilor sunt altele nu cele legate de invatamant si studenti cum ar fi normal...studentii in UMC nu conteaza pt nimeni

Mihai ( student umc )
7 martie 2012
Violeta Ciucur - papusa mapetz

Violeta Ciucur un "mic Boc" al Universitatii Maritime manevrata ca o papusa prinsa in sfori de Cornel Panait, trist dar asta-i adevarul, jocurile au facute dinainte iar numaratul oualor e o formalitate. Viitorul acestei universitati suna rau, va continua hotia si spaga ! ! ! SA TRAIASCA SPAGA !

Mihai
7 martie 2012
Violeta Ciucur - papusa mapetz

jocurile au fost facute dinainte*

prof umc
7 martie 2012
votul colegilor e unul imoral

spuneti o calitate la care doamna rector e superioara contracandidatului: - inteligenta - integritate - profesionalism - experienta in domeniul maritim - etc din pacate toate astea nu conteaza in fata intereselor personale.

florin
8 martie 2012
normalitate

era de asteptat ca dl. batranca sa piarda, cine are nevoie de normalitate si de un om cinstit, universitar adevarat, care sa puna ordine in umc? trebuie mers inainte asa cum zicea comentariul anterior, cu orci, sa nu piarda vreun ban din spaga ! sunt placut surprins de atitudinea studentilor din conetariile de mai sus. trebuie sa existe si tineret care sa nu fie viciat, care sa ne faca sa speram la un viitor mai bun.

Daniel
8 martie 2012
felicitari

Voi astia care vorbiti de spagi si chesti sunteti prea prosti ca sa treceti un examen pe meritul vostru. Cunosc multi care au trecut examene grele fara sa dea spaga. Comentati ca prosti in loc sa puneti mana pe carte si nu pe sticle de Jack si cuie. pentru Dna. Ciucur tot respectul. Sa continue lucrurile bune facute de Dl. Panait !

florin
8 martie 2012
re felicitari

sunteti simpatic stimate domn, doar ca n-ati inteles subiectul protestului ante scriitorilor, toti sunt impotriva spagilor, deci putem trage concluzia ca doresc sa treaca examenele pe merit si nu pe spagi! sunt convins ca sunteti unul din aceea care ori dau ori iau spaga. haideti sa vedem daca in 6 luni in UMC se schimba ceva in bine sau in mai rau si mai vorbim.

Răspuns la: felicitari
Adăugat de : Daniel, 8 martie 2012
Voi astia care vorbiti de spagi si chesti sunteti prea prosti ca sa treceti un examen pe meritul vostru. Cunosc multi care au trecut examene grele...
15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : Alegerile UMC au întrunit cvorumul
Marţi, 21 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Răsturnare de situație la UMC
Pagina a fost generata in 2.25 secunde