UMC organizează cursuri de pregătire pentru viitorii studenți

193

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța (UMC) organizează, începând de astăzi, și până la data de 31 martie, cursuri de pregătire la disciplina matematică (algebră și analiză matematică) pentru elevii claselor a XII-a. 


Potrivit celor declarate de prorectorul pentru activitatea academică, prof. dr. Eliodor Constantinescu, modulul complet de pregătire constă în 20 de ședințe care se desfășoară la sediul universității, conform unui program convenit cu elevii participanți și pe baza unui contract încheiat cu universitatea. 


Menționăm că examenul de admitere pentru ocuparea locurilor la forma de învățământ cu frecvență fără taxă se va desfășura la data de 19 iulie.


Tot pentru a sprijini tinerii care doresc să devină studenți ai universității, cadrele didactice vor prezenta exerciții și probleme semnificative din culegerea "Matematică - Ghid de pregătire pentru admiterea în Universitatea Maritimă din Constanța", elaborată de Departamentul de Științe Fundamentale. În plus, participanții vor cunoaște în mod direct oferta educațională a universității și pot vizita simulatoarele, laboratoarele, sălile în care vor fi pregătiți, discutând cu studenți și cadre didactice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4538 secunde