UMC ar putea școlariza studenți sud-africani

298
UMC ar putea școlariza studenți sud-africani - umcnigerieni5-1435167546.jpg

Articole de la același autor

După ce, la începutul săptămânii, s-a aflat la Universitatea "Andrei Șaguna", ieri, Ambasadorul Republicii Africii de Sud în România, Excelența Sa Thenjiwe Ethel Mtintso, a vizitat Universitatea Maritimă din Constanța. În cadrul discuțiilor, ambasadorul a anunțat că oficialii Africii de Sud analizează posibilitatea deschiderii unei linii de transport între portul Durban și Constanța. 


De asemenea, ambasadorul a precizat că pe teritoriul Africii de Sud nu există o universitate care să ofere pregătire în domeniul maritim și care să furnizeze forță de muncă înalt calificată. În acest context, Excelența Sa a identificat Universitatea Maritimă din Constanța drept singura instituție de învățământ superior din această zonă geografică ce ar putea școlariza studenți sud-africani interesați să-și dezvolte o carieră în domeniul maritim. 


Cu același prilej, ambasadorul a vizitat și simulatoarele și laboratoarele UMC, declarându-se impresionat de baza materială pusă la dispoziție pentru pregătirea teoretică și practică a studenților.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3952 secunde