€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Ultimul spectacol de balet al Teatrului „Oleg Danovski“, în Germania

Ştire online publicată Luni, 12 Decembrie 2011. Autor: Simona ANGHEL
Astăzi, se încheie turneul Companiei de balet a Teatrului Național „Oleg Danovski” care se desfășoară în Germania. „Încă de la prima reprezentație, de pe data de 4 decembrie, cu spectacolul «Cenușăreasa», în orașul Hanau, și până în prezent, sala a fost plină, iar publicul german, extrem de încântat de spectacolele prezentate. Un impact foarte mare l-a avut, desigur, spectacolul «Lacul Lebedelor», într-o coregrafie nouă, a lui Mihai Babușka”, a declarat Maria Alexandrescu, secretar artistic al companiei de balet. Din turneu, au mai făcut parte orașele Ehingen, Augsburg, Dudingen, Dillingen, iar astăzi, la Steyr, va avea loc ultima reprezentație cu spectacolul „Lacul Lebedelor”.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3875 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6451 secunde