Ultimele clipe din viața lui IURIE DARIE. Anca Pandrea: "Mi-am pus urechea pe inima lui. Nu mai bătea"

521
Ultimele clipe din viața lui IURIE DARIE. Anca Pandrea:
Actorul Iurie Darie, în vârstă de 83 de ani a pierdut lupta cu boala cumplită de care suferea și, vineri noaptea, și-a dat ultima suflare după șase luni în care atât el, cât și iubita lui, Anca Pandrea, au făcut tot posibilul ca să nu se ajungă la acest final dramatic. Intervenții pe creier, comă indusă, accident vascular, toate acestea l-au transformat într-o umbră: nu putea vorbi, nu se putea mișca, înțelegea prea puțin din tot ce se întâmplă în jurul lui.

Anca Pandrea, femeia care i-a fost alături în ultimii 26 de ani, a găsit totuși puterea să ne povestească despre ultimele clipe ale actorului. "Mi-am dat seama că ceva nu e bine. Mi-am pus urechea pe inima lui. Nu mai bătea. Iura nu mai mișca, nu mai respira. Câinii noștri au început să urle, eu am simțit că împietresc. N-am știut ce să fac", a declarat Anca Pandrea pentru Click!

L-a sunat imediat pe Ducu, fiul lui Iurie Darie, i-a dat tragica veste. Nimic n-a mai fost la fel. Încă de vineri noaptea, apropiați ai maestrului au venit la ei acasă, îndoliați, cu flori și cu lumânări. Când sicriul cu trupul actorului a fost scos din casă, iubita lui Iura a fost la un pas să se prăbușească. Citește mai multe...



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : A murit actorul Iurie Darie
Vineri, 09 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : O femeie a murit în avion!
Pagina a fost generata in 1.4402 secunde