Astăzi,

Ultima zi de depunere a contestațiilor pentru tezele unice

326
Dacă, la București, deja se știe că cei mai mulți elevi de clasa a VII-a și a VIII-a din București și-au contestat notele la teza cu subiect unic la disciplina limba și literatura română, la Constanța nu există nici măcar date preliminare. Dacă la prima conferință de presă pe această temă, inspector școlar de specialitate istorie Petre Purcărea, vicepreședintele Comisiei județene de organizare a tezelor cu subiect unic, anunța un val de contestații, acum s-ar părea că nu e chiar așa. "E posibil să mă fi înșelat, pentru că la unele școli s-au depus cinci contestații, iar la altele 20. Toate contestațiile vor fi centralizate vineri, 11 ianuarie, după ora 13".
Elevii care au susținut tezele cu subiect unic mai pot depune și astăzi eventualele contestații la comisia din unitatea de învățământ, acestea fiind soluționate în termen de 24 de ore. Profesorul care predă la clasă răspunde de integritatea și de neintervenția pe textul lucrării scrise. Potrivit vechii metodologii, tezele nu puteau fi contestate.
În semestrul II sunt programate următoarele teze: 6 mai 2008 - limba și literatura maternă, 9 mai 2008 - istorie/geografie (numai pentru clasa a VIII-a), 13 mai 2008 - limba și literatura română și 16 mai 2008 - matematică. În data de 29 mai 2008 pot fi depuse contestații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.837 secunde