Ultima zi de concurs, la Gala "HOP"

154
Ultima zi de concurs, la Gala

Articole de la același autor

Gala "Hop" a ajuns la final. Ultima "zvâcnire" a avut loc aseară, când concurenții de la secțiunea individual, dar și de la secțiunea grup au avut o prestație de excepție.

Imediat după încheierea concursului, începând cu ora 22.00, s-a dat startul votului, iar publicul își va putea vota artistul preferat până astăzi, la ora 20.00, înainte de începerea Galei de premiere, când vor fi date publicității numele câștigătorilor acestei ediții.

Anul acesta, juriul a fost alcătuit din actrița Ana-Ioana Macaria, actorul Bogdan Zsolt, producătorul de film Ada Solomon, regizorul Mihai Măniuțiu și actorul Alexandru Voicu. Aceștia vor decide câștigătorii premiilor "Hop": Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță, Premiul "Sică Alexandrescu" - premiul special al juriului, Premiul pentru cel mai bun spectacol, precum și câștigătorul premiului "Ștefan Iordache", marele premiu al Galei.

La rândul său, publicul va avea ocazia să-și desemneze câștigătorii, dar și cel mai bun actor, cea mai bună actriță și cel mai bun spectacol. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2613 secunde