"Șuie Paparude" cântă în Clubul "Doors"

354

Articole de la același autor

Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 21.00, puteți cânta și dansa în Clubul "Doors", pe ritmul electrizant al trupei "Șuie Paparude". La început, publicul își va face încălzirea cu DJ Pierre D’Vară.

Apoi, constănțenii pot fredona împreună cu membrii formației melodiile "A fost odată ca niciodată", "Cea mai bună zi", "Moartea boxelor", "Pentru inimi" etc. Cei interesați vor scoate din buzunare suma de 35 de lei de persoană.

"Șuie Paparude" este o formație românească de muzică electronică, care a cântat în deschiderea unor concerte cu trupe apreciate la nivel internațional, cum ar fi "Depeche Mode". În anul 1995, Mihai Dobre și Mihai Câmpineanu au lansat primul lor album, intitulat "Șuie Paparude", incluzându-l și pe DJ Vasile. În 1997, DJ Vasile părăsește trupa pentru a urma o carieră solo, înainte ca cei doi să lanseze al doilea album al trupei, intitulat "Salvează-te", incluzând melodia "Iarba verde de acasă". În 1998 apare maxi-single-ul "Musca", iar în 2009, Cezar Stănciulescu (Junkyard) părăsește trupa și este înlocuit cu MC Bean (Marius Andrei Alexe).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Paparudele sosesc în Constanța!
Pagina a fost generata in 0.3025 secunde