Tudor Gheorghe cântă cu casa închisă la Casa de Cultură Constanța

331
Tudor Gheorghe cântă cu casa închisă la Casa de Cultură Constanța - tudorgheorghe2-1540213817.jpg

Articole de la același autor

Tudor Gheorghe revine joi, 25 octombrie, ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor pentru a susține un concert special, "Tot ce-i românesc nu piere". Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra și corul bărbătesc "Concertino", sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

În anul Centenarului, maestrul vă propune un spectacol inedit, într-o formulă unică. Astfel, el va readuce în atenția publicului, după 30 de ani, melodiile "Acolo este țara mea", "Muică, toți suntem un neam" și multe alte surprize, în stilul caracteristic al "olteanului universal". Menționăm că spectacolul se va juca cu casa închisă, toate biletele fiind deja epuizate.

Tudor Gheorghe este un cântăreț, compozitor și actor român, născut în urmă cu 73 de ani, în comuna Podari, județul Dolj, dintr-o familie de țărani. Copilăria, dar mai ales adolescența, i-au fost dificile. Tatăl, cântăreț la biserică, a fost arestat ca legionar și deținut politic la Aiud.

Mai târziu, în perioada comunistă, el a întâmpinat foarte multe opreliști din partea regimului comunist, fiindu-i interzis să concerteze un deceniu, până la Revoluția Română din 1989. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Horațiu Mălăele este,  din nou, "orb"
Pagina a fost generata in 0.5743 secunde