Trupa „Vama” deschide Vama Veche, cu un concert live, de pe plajă

1161
Trupa „Vama” deschide Vama Veche, cu un concert live, de pe plajă - vama2-1617728125.jpg

Articole de la același autor

Trupa „Vama” îşi anunţă fanii că în data de 23 aprilie va susţine un concert extraordinar, care se va transmite live, online de pe plaja din Vama Veche. Mai exact, băieţii vor susţine două concerte, unul la apus, de la ora 20.00, şi unul la răsărit, de la 6.00 dimineaţa, a doua zi.

Organizatorii spun că, după festivalul digital „Vamafest”, care a ajuns via social media la peste un milion de români şi după recenta lansare a noului lor single, „Fuli Bon Bon”, „Vama” revine în forţă cu acest concept inedit. Acesta îşi propune să capteze prin muzica formaţiei cele mai importante două momente din viaţa unei zile în Vamă: apusul şi răsăritul. Momentele se vor deosebi şi prin faptul că la apus se va cânta electric, în timp ce la răsărit trupa se va juca cu un concert acustic.

„Ni s-a părut important să nu mai facem încă un concert din studio, să le oferim fanilor noştri şi o altă perspectivă în marea asta de transmisii online, cu fundaluri artificiale pe spate. Aşa că ne-a venit ideea să cântăm de pe plaja din Vama Veche înainte de deschiderea sezonului oficial, când Vama e mai aproape de cum am cunoscut-o noi şi de poveştile care au făcut-o celebră”, a declarat Tudor Chirilă, solistul formaţiei „Vama”.

Concertele vor fi transmise online de pe platforma streamerse.net, de unde fanii pot achiziţiona trei categorii de bilete: bilet la ambele concerte sau pot alege între apus şi răsărit. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5762 secunde