€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Trupa „Subcarpați“ concertează la Constanța

Ştire online publicată Joi, 29 Noiembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
1,2, 3…Gataaa! Turneul „Sărbătoarea Subcarpați” ajunge, peste doar câteva ore, la Constanța. Cu această ocazie, puteți petrece împreună Ziua Națională, în piața „Ovidiu”. Concertul, organizat de OHA Community și sponsorizat de SOCEP, va avea loc vineri, 30 noiembrie, începând cu ora 20.00, iar intrarea este liberă. 
„Subcarpați” este un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. Altfel spus, o combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. Totodată, „Subcarpați” este un manifest cultural contemporan, născut în urmă cu opt ani, la inițiativa lui MC Bean, solistul trupei „Șuie Paparude”.
Sound-ul acestei trupe îmbină muzica electronică cu hip hop-ul, dar și elemente din folclor.  Tot ce au lansat până acum au făcut-o gratis, două albume, primul ieșit la lumină în anul 2010, numit „Subcarpați”, iar cel de-al doilea, „Etnologic”, un an mai târziu. Unele piese au influențe din folclorul autohton. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.723 secunde