€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Trupa „Golan", concert la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 14 Octombrie 2015. Autor: Simona ANGHEL
Vineri, 16 octombrie, de la ora 23, Club Doors invită publicul din Constanța la un studio session cu trupa „Golan”, o combinație live de instrumente și procesoare.

„Golan” reprezintă un proiect inedit pentru România, ce încearcă să arate o producție live, o construcție care poate să difere de la set la set, combinată cu instrumente de suflat (flaut, trompetă), instrumente de percuții, voce. Instru-mentele live sunt trecute prin efecte și procesoare care sunt redate în piese cu un sound unic.

Trupă de muzicieni cu experiență, un proiect electro de succes probat pe scenele din țară și străinătate, „Golan” înseamnă Alex Burcea, Mihai Ristea și Ernesto Esneldo. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8379 secunde