Trofeul "Dan Spătaru" a plecat în Republica Moldova

943
2
Trofeul

Articole de la același autor

Organizatorii și juriul celei de-a șasea ediții a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară "Dan Spătaru", desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor "Lucian Grigorescu" din Medgidia, au fost generoși cu participanții, oferindu-le, pe lângă cele trei premii și trofeul "Dan Spătaru", mai multe premii speciale.
La finalul ediției a șasea, au fost decernate următoarele premii: mențiune specială - Beatrice Lădaru (Medgidia), premiul fundației Martin Karn-loski - Diana Prepeliță (Iași), două premii speciale ale președintelui juriului - Dragoș Paraschivescu (Focșani) și Mihaela Mihăilescu (Călărași), premiul de popularitate - Vitali Levchenko (Belarus), premiul Arhiepiscopiei Tomisului - Ruxandra Dragomir (Călărași), premiul organizatorilor - Evdochin Baxanean (Republica Moldova) și premiul ANCCSR - Rodica Tudor (Băicoi).
Podiumul a fost ocupat de următorii concurenți: Tatiana Moisei (Republica Moldova) - locul III, Hakan Anac (Turcia) - locul II, Minodora Dediș (Galați).
Trofeul ediției 2011 a Festivalului "Dan Spătaru" a ajuns în Republica Moldova, fiind obținut de Aliona Munteanu.



Comentează știrea

romica
4 octombrie 2011
festival

am vazut la tv o maimuta cu papion,super,super.am vazut un hodorog incalecat de-o pitipoanca,super.am vazut ciiircuuus.

emy
4 octombrie 2011
festival 2

Am vazut cu totii "maimuta" cu papion.Parca era TOM motanul. Mai era putin si cadea in boala. Si am mai vazut - mai bine nu vedeam - o alta maimuta cu paiul in gura bâțâindu-se pe scena . Asa primar ...asa purtator de cuvant. Adica cel care il REPREZINTA pe PRIMARUL orasului,pe "PRIMUL GOSPODAR" al localitatii, pe omul care trebuie sa fie exemplu pentru colectivitate ,atat el cat si echipa lui.Si am mai vazut-o si pe cea cu "BANII" de parca erau banii ei si nu a contribuabililor din Medgidia. Concluzie: "Dupa sac si petec" sau " cum e turcul asa e si pistolul" sau "cine se aseamana ... se aduna". Sa le fie rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ne mai miram oare ????

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Cine este "Regele aplauzelor"
Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Carte despre Dan Spătaru, la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.6772 secunde