Trio-ul "Resonance" vă încântă cu o seară camerală

236
Trio-ul

Articole de la același autor

Teatrul de Operă și Balet "Oleg Danovski" vă așteaptă, miercuri, 18 aprilie, începând cu ora 19.00, la o seară camerală cu trio-ul "Resonance". Din acesta fac parte Carmen Simion (vioară), Adeline Penescu (violă) și Carmen Tegzeșiu (violoncel). În program, lucrări din creația compozitorilor Joseph Haydn, Wolfgang Amadeus Mozart și mulți alții. Pentru cei interesați prețul unui bilet este de 10 lei.

Licențiată a Conservatorului de Muzică "Ciprian Porumbescu" din București, Carmen Tegzeșiu este laureată la numeroase concursuri de specialitate, cât și la concursuri de muzică de cameră și orchestrale. În același timp, ea este membru fondator al Filarmonicii "Marea Neagră", cât și a Cvartetelor "Tempo" și "Carma" cu care a realizat recitaluri în țară și în străinătate.

La rândul său, Adeline Penescu a fost, între anii 1990-2004, șef partidă violă în cadrul Filarmonicii "Marea Neagră", iar din 2004 până în prezent este solist instrumentist în orchestra Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski". De-a lungul timpului, Adeline Penescu a întreprins o serie de turnee artistice în: Statele Unite ale Americii, Germania, Franța, Coreea de Sud, Spania, Italia, Olanda.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6495 secunde