Trei zile de Evaluări la clasa a II-a

230
1
Trei zile de Evaluări la clasa a II-a - treizile-1465127762.jpg

Articole recomandate

Începând de astăzi, elevii de clasa a II-a susțin testul scris de la limba română, urmând ca mâine să susțină testul de citire în limba română, iar miercuri, 8 iunie, va avea loc testul de la matematică. 


De asemenea, elevii din rândul minorităților naționale vor susține mâine testul scris-citit în limba română pentru minorități, iar pe 9 și 10 iunie vor avea loc testele scris și citit în limba maternă. Fiecare testare durează 30 de minute.


În ultimele două săptămâni au susținut Eva-luările Naționale și elevii de clasa a VI-a și cei de clasa a IV-a.


Rezultatele acestor teste nu se trec în catalog, ci stau la baza realizării unei fișe pentru fiecare elev în parte. Rezultatele sunt comunicate individual elevilor și părinților, iar ministerul Educației va realiza un raport național pe baza lor care va arăta în detaliu nivelul copiilor pe parcursul lor școlar, înainte de a ajunge la Evaluarea Națională de la clasa a VIII-a.


Comentează știrea

ramona
6 iunie 2016
copilasi

pff ff nepoata mea a scapat de acest examen,a fost foarte stresata.Este in clasa a IVa si pot spune ca a luat foarte in serios acest examen.S-a pregatit foarte mult si a obtinut note de 10 la ambele materii.La matematica lucra zilnic doua ore,iar la limba romana in jur de 3 ore.A ajutat-o foarte mult tableta in aceste zile folosind dictionarul online ( http://dexonline.net/ ) fiind mult mai usor si rapid de utilizat.Acum o vad si eu mai relaxata facandu-si timp si pentru jocurile copilariei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1294 secunde