La malul Mării Negre

Trei zile de adrenalină, muzică bună, bucate alese și miresme orientale

304
Trei zile de adrenalină, muzică bună, bucate alese și miresme orientale - fond3ziledeadrenalina-1502987715.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă vara se apropie de sfârșit, nu același lucru este valabil și pentru evenimentele, festivalurile, petrecerile și concertele

care se țin lanț pe litoral și în Delta Dunării, creând premisele unei vacanțe de neuitat. Acest sfârșit de săptămână se anunță

de-a dreptul incendiar, căci, pe parcursul a trei zile, vineri, sâmbătă și duminică, nici pentru turiști și nici pentru constănțeni

nu va exista nicio clipă de liniște sau odihnă.

O surpriză de zile mari, de această dată dedicată gurmanzilor, este reprezentată de "Festival du Bonheur - Pour les Gourmands", ce revine și anul acesta pe litoral. Cel mai delicios festival gastronomic se desfășoară în zilele de 18, 19 și 20 august, în campingul din Complexul Enigma, Mamaia Nord.

Și, pentru că ne aflăm într-o zonă multiculturală, constănțenii și turiștii pot participa, în perioada 18-20 august, la Lake View, între orele 12.00-24.00, la "Festivalul Turcesc", un eveniment unic, de la care nu vor lipsi muzica și dansurile tradiționale, delicioasele bucate turcești și multe alte surprize. Intrarea la eveniment este liberă.

Cel mai important concurs de "Sea Race" SUP din țară îi așteaptă pe iubitorii de Stand Up Paddle, mâine, 19 august, la Mamaia, Plaja Audi Kite Zone, pentru o zi plină de adrenalină și distracție.

În perioada 16 - 24 august, se desfășoară, în Piața Ovidiu din Constanța, a II-a ediție a Târgului de Artă și Antichități "Constanța Revival".

Sâmbătă, 19 august, la Aeroportul Internațional Tuzla, va avea loc a 11-a ediție a celui mai spectaculos show de acrobație aeriană, desfășurat anual pe litoral: Aeromania.

La Teatrul de Vară din Jupiter continuă seria spectacolelor estivale: astăzi, 18 august, ora 21: "Butoiul cu fericire" - povestea întâlnirii dintre doi oameni complet diferiți și aparent incompatibili. Distribuția: Magda Catone și Tiberiu Păun. Duminică, 21 august, ora 20.30: Gașca Zurli prezinta cel mai nou spectacol "Cinghilinghi".

Acorduri muzicale împletite cu diversitate, pe litoral

Iubitorii de muzică bună au șansa să fie alături de cei mai îndrăgiți artiști, fiecare în funcție de genul muzical preferat. Așadar, chiar de astăzi, 17 august, plaja AZA Beach din Mamaia Nord va fi gazda celei de-a 22-a ediții a festivalului de muzică electronică Sunwaves, 17-21 august, un eveniment extraordinar, dedicat iubitorilor de muzică electronică.

Fanii muzicii lăutărești vor încinge ringul, mâine, 19 august, pe muzica Tarafului din Clejani, la o petrecere de neuitat în Clubul Ego din Mamaia.

În Piațeta Casino din Mamaia continuă evenimentele organizate în cadrul Festivalului "Mamaia Fairytale" astfel: astăzi, 18 august, ora 20.30 - Swing World, sâmbătă, 19 august, ora 20.30 - Concert extraordinar Ovidiu-Lipan Țăndărică, iar duminică, 20 august, ora 19.30 - Gașca Zurli.

Până pe 27 august, turiștii de pe litoral și constănțenii pot asista, zilnic, la un concert, între orele 20.00 - 21.00, în cadrul evenimentului Sunset Sea-mphony, dedicat iubitorilor muzicii clasice, dar și celor care preferă genuri diferite, de exemplu pop-rock. Concertele, susținute de orchestra Bigg Dimm a’Band, a Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, se vor desfășura pe faleza Cazino Constanța.

În perioada 15-20 august, Primăria și Consiliul Local Cernavodă organizează, pe platoul din fața primăriei, evenimentul cultural-artistic "Zilele orașului Cernavodă". Invitați: Direcția 5, Andra, Akcent, Alina Eremia și mulți alții. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 August 2017
Stire din Cultură-Educație : Simfonii la malul mării
Pagina a fost generata in 0.4737 secunde